poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1558 .



Umor pentru toată lumea care știe să zâmbească
proză [ ]
Punte între subiecte( din aria ghicitorilor polivalente)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [filipisime ]

2010-03-03  |     | 



Nu numai că nu duc lipsă de texte, ci dimpotrivă am în banca de date depozite de lucrări gata șlefuite si adecvate momentului, să-i zicem chiar așa: aniversar( paradisul off-topic-urilor), pentru Academia Agonia. Dacă ați fi urmărit toate textele date în avans, n-ați sta așa muți de parcă v-a mâncat pisica limba. Așa-i când ai o rudă săracă, dacă nici azi când e un moment fierbinte nu intrați la comentarii, vă privește.
Am să prezint un moment umoristic în monolog, deși astăzi repet era unul de echipă, e o ghicitoare plină de semnificație, umor și spiritualitate.
Aștept o țâră și dacă v-ați trimis muzele în concediu, vă descarc de toate averile și titlurile nobiliare.

Mișcări de imagine în Imperiul Agonia

Având în vedere că termenul legal de 30 de zile a fost epuizat, în care timp auto-proclamata mea funcție de consilier de imagine a imperiului n-a fost contestată de nimeni și niciodată, până la o eventuală remaniere rămâne în vigoare, că alt fraier fără simbrie n-o să mai găsiți, v-am zis.
Þinând seama de sucesele înregistrate de către alți artiști ai condeiului, propun consiliului de coroană( redacția Agoniei) numirea de noi protagoniști în structura nobilimii Agoniei ca: Gârda Petru Ioan distins cu poezia: "Prințul cu colți de mistreț", Ștefan Ciobanu, câștigătorul concursului internațional de poezie pe anul 2010, prof. Petru Dincă ce face furori în arta poetică franceză și Angela Nache Mamier cu noile performanțe din ultimile bijuterii lirice. Am decis ca atare suplimentarea membrilor nobilimii creatoare.
Consilier de imagine al imperiului
Fillip Tănase din București

Caracterul special al ghicitorii ( paradisul off-topic-urilor)
Misterele ghicitorii nu vor putea fi înțelese nici măcar de nobilii Imperiului dacă nu se va face mai întâi lectura pieselor artistice de rezistență începând cu off-topic-urile, până aici la porțile ghicitorii.

Consilierul de imagine Filip Tănase în pericol de imagine.
Deși inițiativa, munca mea și responsabilitățile mă apasă, toți nobilii din prima generație mă ignoră, mai mult, ei care-s nepoți cu identitate și cu privilegiile cu care i-am investit m-au izolat. Deoarece tocmai ei care beneficiază de concesiile mele, nu-mi fac vizite pe comentarii, intenționez să-mi dau demisia, să rămân eventual numai la cerere ca Ion Iliescu-onorific și s-o numiți în termen de probă în locul meu pe Emilia Zăinel, care e drept că n-o prea dă talentul afară din casă, dar s-ar putea forma în timp. Până și tu mătrăgunuțo, acum când speram să rupi gura târgului cu umorul tău inegalabil, m-ai cam părăsit.
Dacă nobilimea din prima generație nu participă la ghicitoare, îi dezmoștenesc de titlurile și privilegiile lor nobiliare, am zis.

Somație în termen legal
Dacă până în 6 Martie 2010 nobilimea veche și cea nou promovată, nu participă la comentariile ghicitorii, sunt forțat de situație să continui singur în monolog lucrarea începută și să rămân simplu membru în Agonia "fără să mai beneficiez de onorurile de care mă bucur în prezent."
Cu durere în suflet, actualul consilier de imagine Filip Tănase din București, care așteaptă comentariile dvs.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!