poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1934 .



Conferințele ARS FELIX în cadrul Atelierelor LifeStyle Angela Furtună și Invitații
presa [ ]
Corneliu Pîrîu despre Calea Bucuriei și terapia transformațională, 13 ianuarie, ora 17.30

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [angela furtuna ]

2011-01-10  |     | 



Consiliul Județean Suceava
Biblioteca Bucovinei
Librăriile Alexandria

Atelierele LifeStyle Angela Furtună și Invitații săi


Lansează joi, 13 ianuarie, ora 17.30,
în sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei,

PROGRAMUL

CONFERINÞELE „ARS FELIX”


Photobucket





Prima conferință îl va avea ca invitat pe terapeutul Corneliu Pîrîu, care va vorbi despre Calea Bucuriei și Terapia Transformațională.

Despre Corneliu Pîrîu:

Absolvent al Universității „Al. Ioan Cuza” din Iași în 1971, Cornel Pîrîu s-a dedicat ulterior unor cercetări multiple privind starea de sănătate și de bine a ființelor umane, privind unele teorii și abordări interdisciplinare și transdisciplinare despre viață și supraviețuire, sau privind metodele alternative de vindecare și de creștere a calității vieții.

Corneliu Pîrîu deține specializări atestate de centre de prestigiu precum: Centrul de Cercetări Biogeofizice, Asociația de Binefacere de Medicină Naturistă „Totul pentru sănătate”, Silva International Inc. Laredo, Texas, U.S.A., Universitatea Ecologică - Centrul Biodetecție, Spiritual Human Yoga International, Level 5.2, SHY România „Energie et Partage – Bucovina”, Center for Radiance Technique, Fundația de Inforenergetică „Sfântul Apostol Andrei” Iași, Asociația Națională pentru Cercetări Aplicative Parapsihologice București, Ministerul Sănătății – Asociația Internațională a Extrasenzitivilor, Academia de Terapie Bowen din Australia, Societatea Română de Radiestezie, Universitatea Internațională Deschisă pentru Medicini Alternative, Societatea „Christine Valmy”, Clubul Absolvenților Silva din România Casro și altele.


În centrul activității sale, Corneliu Pîrîu așează ființa umană și îmbunătățirea relațiilor de comunicare interpersonale, optimizarea relațiilor de cunoaștere de sine ale individului, potențarea relațiilor dintre individ și divinitate pe de o parte, dar și dintre individ și bazinul social de imersie pe de altă parte, așa încât, eliberată de clișee și blocaje, ființa umană să fie în stare de abordări cognitive, spiritualizări și auto-terapii ultraliberale: asumarea responsabilității pentru viitorul propriu, asumarea unei viziuni personale a vindecării și a stării de bine.

Fără a nega stadiile actuale ale medicinii și ale evoluției științifice oficiale, dimpotrivă, terapiile alternative nu fac decât să adâncească spațiile de cercetare a naturii umane și să deschidă noi modalități de găsire a celor mai bune întrebări privind perspectivele ei.

Dacă viața este un mister revelat, atunci Calea Bucuriei se va dovedi pentru omul inteligent o căutare perpetuă a strategiei de a face din viață un dar ce trebuie sporit prin sănătate, înțelepciune și har.

(Angela Furtună, Coordonatoarea Atelierelor LifeStyle și a Conferințelor ARS FELIX la Biblioteca Bucovinei)


Conferința lui Corneliu Pîrîu va fi însoțită de prezentare de carte.





BIBLIOTECA BUCOVINEI



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!