poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 502 .



RUTINA
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [pazy ]

2010-10-15  |     | 



Parasesc incaperea.In urma mea,miros de bautura si sex,printre ele plutind un val de fum de tigara.Aprind usor o alta tigara:fumul ma patrunde.Imi aranjez inca o data ghiozdanul,imi pun castile un urechi si plec.Muzica la maxim:nu vreau sa aud ce se petrece in jurul meu,doar vad si imi ajunge.
Vad...vad fericire,rasete-acoperite de tristete.O batrana incearca sa treaca strada insa doi tineri dau peste ea,nu vor sa fie prinsi de cei care-i alergau.Plecase dintr-un magazin fara a plati cele cumparate.
Ea cade,ii este si mai greu,dar o ajuta.Se apleaca pentru a o prinde de maini si a o ridica,un barbat,cealalta persoana,sotia lui,o scutura,ii i-a plasuta si trec impreuna strada.
Batrana fericita,le multumeste,le ureaza sanatate si pleaca.
Eu tac,privesc si merg alene.Nu am o directie anume,nu stiu ce voi face.
Imi aduc aminte ca dupa colt este un magazin de instrumente muzicale.Intru,deja personalul ma cunoaste.Palavragim putin apoi merg sa probez noua chitara ce o aveau.Imi atrase privirile inca de cand intrasem.E ok.Chiar imi place,o cumpar.Mai vorbim putin si plec.
Intru intr-un bar de unde imi iau o bere.In timp ce o savurez imi vine in minte.Recunosc.Inca ma mai gandesc la el.Imi suna telefonul.E un numar necunoscut,totusi raspund:e EL.Ciudat.Ma roaga sa nu inchid,plictisita il ascult.Imi spune ca regreta ce s-a intamplat,ca ma vrea alaturi de el,in cele din urma ma implora sa ne intalnim.
Felul in care a vorbit,vocea lui,toate acestea m-au facut pentru o clipa sa ezit si sa accept.Dar nu,nu o sa mai fac greseala asta.M-am saturat.Il refuz politicos,spunandu-i in cele din urma sa nu ma mai caute NICIODATA.Vrea macar sa ne intalnim,sa imi explice tot.Dar eu...eu am vazut tot ce era de vazut,nu mai avem ce clarifica.Ii inchid.
Merg acasa.Doar pe gemeni ii gasesc repetand.Ceilalti sunt plecati pe-afara.Sper sa se intoarca pana la patru cand vom repeta noul cantec.
Pana atunci mananc ceva usor si ma pun pe treaba:mai scriu ceva versuri.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!