poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 708 .



Iubitor de literatură
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Junimea ]

2010-04-15  |     | 



Sună clpoțelul, toti colegi ne pregatim de intrare în clasă , unii mai grabiți alții mai liniștiți ajungem fiecare la locurile lui ...este prima oră de limba si literatura română din clasa a X-a , avem o profesoară nouă .
Intră profesoara , toti liniștiți asteptam prezența .La prima aparență nu părea distintă de celelalte profesoare anterioare...aparențele înșeală.
Nu mai țin bine minte dar după vreo două clase a început sa n-e recite poezii , toată clasa asculta în liniște , dar eu parca am fost cuprins de o vrajă ; tonul vocii , cuvintele bine rostite ,poate problemele adolescenței făceau ca orele de limba română sa fie una din preferatele mele, iar poeziile rostite parcă au trezit iubirea de literartura in mine.
Deși niciodată nu am avut activitate în domeniu si nici planuri de a urma o cariera in domeniul literaturi ,a produs în interiorul meu noi idei parcă cu înclinare spre bacovianism ceea ce facea ca atracția de literatura si dorința de a învăța sa fie mai mare.
A trecut ceva timp de când s-a întâmplat marea mea descoperire a iubiri fata de literatură si totusi este aici cu mine ,provocând ca și in planurile mele de zi cu zi sa fie si câteva versuri citite sau interesul de a achizționa o carte bună ,provocarea de un sentiment placut si parcă dulce la citirea unei carți .
In final vreau să adaug ca este fantastică schimbarea mentalități ce o poate provoca un profesor pasionat asupra minților crude ale ...cel puțin a unui elev .

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!